КОНТАКТ

ДИРЕКЦИЈА: бул. Кузман Јосифовски-Питу 15/6 - Аеродром тел:++389(0)2/2460-040 факс:++389(0)2/2401-282 3maks@3maks.com

 

ПРОДАЖБА: бул. Кузман Јосифовски-Питу 15/6 - Аеродром тел:++389(0)2/2401282  факс:++389(0)2/2401-282 marketing@3maks.com

 

КОМПЈУТЕРСКИ ЦЕНТАР: бул. Кузман Јосифовски-Питу 15/6 - Аеродром тел: ++389(0)2/2401-281

 

КНИЖАРНИЦА бр.1: бул.Кузман Јосифовски-Питу 15/6 - Аеродром тел:++389(0)2/2401-280  knizarnica1@3maks.com

 

КНИЖАРНИЦА бр.2: ул. Божидар Аџија бр.9 - Кисела Вода тел: ++389(0)2/2777-368 knizarnica2@3maks.com

 

КНИЖАРНИЦА бр.3: ул. Христо Татарчев 47/3 - Кисела Вода тел: ++389(0)2/2779-644 knizarnica3@3maks.com

 

КНИЖАРНИЦА бр.4: ул. Никола Вапцаров бб - Плоштад, Центар тел: ++389(0)2/3232-233 knizarnica4@3maks.com

 

КНИЖАРНИЦА бр.5: бул. Видое Смилевски Бато бр. 2А/2-2 -Ново Лисиче тел: ++389(0)2/5511-830 knizarnica5@3maks.com

 

КНИЖАРНИЦА бр.6: ул. Франклин Рузвелт бр. 4, Капиштец тел. ++389(0)2/5511-630 knizarnica6@3maks.com

 

 

ТИМ ЗА ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА: e - mail: aneta.s@3maks.com ; ivana.a@3maks.com

 

Работно време на книжарниците:

Понеделник - Петок: 7:30 - 21:00 

Сабота: 09:00 - 19:00 часот (лето)

Сабота: 09:00 - 17:00 часот (зима)

 

 

Име и презиме *

Е-mail *

Прашања и/или коментари

Внеси го кодот: